Sectoren

Distributie en catering

Met meer dan 20 jaar ervaring en een nieuwe samenwerking met FoodChain ID kan Quality Partner een compleet panel van certificeringen, inspecties en analyses aanbieden.
Deze aanpak stelt ons in staat om gecombineerde audits uit te voeren aan concurrerende prijzen. Onze “op maat gemaakte” service verzekert u in alle omstandigheden een onberispelijke kwaliteit in uw voordeel.

Quality Partner biedt aangepaste audits op basis van specifieke behoeften (traceerbaarheid, evaluatie van leveranciers, enz.) en dit voor alle sectoren.
Onze ervaren auditors zijn klantgericht en stellen gerichte vragen. Zij staan ter beschikking om uw technische vragen te beantwoorden, en informatie over de interpretaties van normen of om u een tarief te bezorgen.

Uw kwaliteit is onze prioriteit !

Onze BELAC-accreditaties:

– Laboratorium Microbiologie: Belac 135-TEST ISO 17025

– Laboratorium Metagenome: Belac 540-TEST ISO 17025

– Certificatie organisme van producten, procedures en service : Belac 620-PROD ISO 17065

– Certificatie organisme: Belac 620-QMS ISO 17021

– Inspectie organisme: Belac 620-INSP ISO 17020

Met als eerste doelstelling talrijke diensten aan te bieden aan de sector – inspecties, audits, afnames en analyses van risicovolle voedingsmiddelen, oppervlaktetesten – heeft Quality Partner, via een integrale aanpak, geïnformatiseerde instrumenten ontwikkeld waarmee de doeltreffendheid van de audit wordt verbeterd en dus de duur en de kosten wordt beperkt.

Quality-Partner kan u in dat kader de volgende diensten aanbieden:

Validatie autocontrolesysteem (ACS)

Certificering volgens een referentiesysteem

Laboratorium/analyses

Voor bijkomende informatie of prijsaanvragen kan u contact opnemen via ons online formulier.