News

Retour à la page précédente

Promag Acquisition

Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

Met onderstaand schrijven willen wij graag heugelijk nieuws met u delen omtrent PROMAG ende diensten die wij aanbieden. PROMAG heeft een lange geschiedenis van partnerschap, innovatie en dienstverlening ten aanzien van zijn klanten. In de bedoeling om onze oplossingenen diensten te kunnen afstemmen op een meer industriële schaal, hebben wij besloten om in tegaan op een fusieaanbod en deel te worden van de FoodChain ID-bedrijvengroep – eenwereldwijde groep die een substantiële financiële garantie combineert met een zeer uitgebreiddienstenaanbod. Voortaan zullen wij u dus een nog een bredere waaier aan oplossingen kunnenaanbieden om in te spelen op alle behoeften van uw klanten. PROMAG en zijn team verhuizendan ook naar de kantoren van QUALITY PARTNER, eveneens een onderdeel van de FoodChainID-familie in Herstal (België). Voor u verandert er niets, los van het feit dat wij u een ruimeredienstenverlening zullen kunnen aanbieden in de sectoren analyse, landbouw envoedingsindustrie.
Het management en team van PROMAG blijven ongewijzigd, en wij zijn ervan overtuigd dat denieuwe samenwerking met FoodChain ID een positieve impact zal hebben op uw relatie met PROMAG. Ter info: FoodChain ID (www.foodchainid.com) heeft zijn hoofdkantoor in Deerfield, Illinois in de VS. FoodChain ID is een wereldleider op het gebied van technologische oplossingenin het kader van analyses, certificatie en bedrijfsbegeleiding, oplossingen die klanten toelaten devoldoen aan normen in het kader van voedselveiligheid, integriteit en transparantie in devoedselvoorzieningsketen en dit in een wereldwijd kader. FoodChain ID heeft kantoren in hetVerenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Nederland, Roemenië, India, Thailand, Mexico en Brazilië.
Als waardevolle klant en partner houden we er dan ook aan dat u dit nieuws van ons zouvernemen. Aarzel niet ons te contacteren voor de minste vraag in het kader van dezeaankondiging.
Wij kijken er alvast naar uit en horen het graag.

Met vriendelijke groeten,

Noël Maes
Technical Expert

Nicolas Gros
Managing Director