News

Categorieën

Archief

Evaluation of Enzymatic Cleaning on Food Processing Installations and Food Products Bacterial Microflora

Biofilms are a permanent source of contamination in food industries and could harbor various types of microorganisms, such as spoiling bacteria. New strategies, such as enzymatic cleaning, have been proposed to eradicate them. The purpose of this study was to evaluate the impact of enzymatic cleaning on the microbial flora of installations in a processing …

Volgende

COVID-19 & Food Safety

World Health Organization and European Commission official communications on the Covid-19 crisis and Food Safety. COVID-19 and Food Safety : Guidance for Food Businesses What is the risk of COVID-19 infection from food products ? Q&A COVID-19 and Food Safety

Volgende

Our laboratories Continue to Serve You !

FoodChain ID understands the essential role our testing services provide to the global food chain on any given day, but especially during this trying time with COVID-19 spreading worldwide. Following up on the letter from our CEO earlier today, I’d like to share some of the steps we’re taking to continue to support our customers …

Volgende

Nieuwe versie van sectorgids G-022

Geachte Heer, Mevrouw, Beste klant, Hoewel u deze informatie elders heeft ontvangen, willen wij u graag informeren dat gids G022 Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed- en ontbijtgranenindustrie is nu overgeschakeld naar versie 3. Alle audits vanaf 07/02/2020 zijn uitgevoerd op basis van de nieuwe versie van de gids. In …

Volgende

Nieuwe versie van sectorgids G-002

Geachte Heer, Mevrouw, Beste klant, Hoewel u deze informatie elders heeft ontvangen, willen wij u graag informeren dat gids G002 Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie is nu overgeschakeld naar versie 4. Alle audits vanaf 24/12/2019 zijn uitgevoerd op basis van de nieuwe versie van de gids. In bijlage vindt u de belangrijkste wijzigingen die in de nieuwe …

Volgende

Nieuwe versie van sectorgids G-014

Geachte Heer, Mevrouw, Beste klant, Hoewel u deze informatie elders heeft ontvangen, willen wij u graag informeren dat gids G014 Gids Autocontrole: aardappelen-groenten-fruit verwerkende industrie en handel is nu overgeschakeld naar versie 5. Alle audits vanaf 13/11/2019 zijn uitgevoerd op basis van de nieuwe versie van de gids. In bijlage vindt u de belangrijkste wijzigingen …

Volgende

Maatregelen genomen door Quality Partner in tijden van de Covid-19-epidemie

Sinds afgelopen woensdag worden handelaars en bedrijven die betrokken zijn bij de voedselketen door de federale overheid als essentieel beschouwd om de behoeften van de bevolking te beschermen; hetzelfde geldt voor inspectie- en controlediensten, die betrekking hebben tot de bescherming van de voedselketen. Sinds de start van de Covid-19-epidemie heeft Quality-Partner de nodige maatregelen genomen …

Volgende

Quality Partner Group is aanwezig tijdens de vakbeurs BioXpo 2019

Quality Partner heet u welkom tijdens de vakbeurs BioXpo aan Brussels Expo (Heysel) van zondag 13 october 2019 tot en met maandag 14 october 2019, Paleis 11, stand 216. Deze vakbeurs brengt alle profesionals van de biologische, ecologische, natuurelijke en duurzame sector samen. Kom gerust elke dag bij ons langs om een maximum aan informatie …

Volgende

MyQP vergemakkelijkt het werk !

Resultaten, rapporten, facturen, agenda, … Alles wordt bijeengebracht op dezelfde plek namelijk MyQP. Ons platvorm maakt het mogelijk om gegevens te filteren, sorteren en exporteren naar een Excelbestand. De overzichtstools (namelijk grafieken en diagrammen) bundelen alle gegevens samen en maken zo potentiële problemen snel en duidelijk zichtbaar. Als u nog geen toegang hebt tot MyQP, …

Volgende

Nieuwe versie van sectorgids G-040 en Vegaplan

Quality Partner heeft het genoegen u mee te delen dat versie 4.0 van de sectorgids G-040 (Sectorgids voor de primaire productie) in het Belgisch Staatsblad van 4 september 2019 werd gepubliceerd. Daarnaast is ook de nieuwe versie 3.0 van de Vegaplan Standaard verschenen.   Er werden updates en aanpassingen aan de gids en standaard aangebracht. …

Volgende